A mai modern irodák 5 legfontosabb tulajdonsága – avagy az egyszerűbb jobb, a kevesebb több.

Habár az utóbbi időszakban a vállalkozások egyfajta transzformáción mentek keresztül, és sokan váltottak az otthoni munkavégzésre, egyes cégek lassan újranyitják az irodák kapuit.

Akár visszatérünk az irodába, akár hibrid munkavégzésben folytatjuk tovább a tevékenységünket, a mai irodákban gördülékenyen és gyorsan kell mennie a folyamatoknak. Összeszedtük, milyen egy igazi, modern, 21. századi, digitális munkahely, legyen az kisebb könyvelő iroda, bank, vagy akár multicég.

Vezeték nélküli csúcstechnológia

vezetek nelkuli csucstechnologia

Amennyiben nem vezeték nélküli a hálózatod, nem tudod teljes mértékben kihasználni a lehetőségeket. A felhő alapú infrastruktúránál bizonyos modellek (APs) akár több gigabites átviteli sebességet is képesek kezelni – akár 2,5 gb/s sebességgel – mely így egy erősebb, biztonságosabb hálózati rendszer kialakítását támogatja.

Egyszerű és mérhető hálózati infrastruktúra

Eszközeink a hálózati infrastruktúra minden részéhez felhasználhatók – a tűzfalaktól kezdve a hálózati kapcsolókon át, az access point-ig (APs). Mivel minden eszközünk közvetlenül kapcsolódik a felhőhöz, egyszerű tudjuk kezelni az összes beállítást. Percek alatt lehet hozzáadni, eltávolítani és áthelyezni az eszközöket a rendszerben.

Applikációk monitorozása

applikacio monitorozasa

Termékeink segítenek a vállalkozásoknak kevesebbel többet elérni. A vezetők egy pillanat alatt tájékozódhatnak a hálózat állapotáról, a felhasználók ténykedéséről – akár mobilról is.

Egyszerű karbantartás

Eszközeink negyedévente automatikus frissítéseket kapnak. Mivel a rendszer felhőalapú, könnyű megváltoztatni egy eszköz funkcionalitását anélkül, hogy le kellene választani a hálózatról: így biztosítva a minimális karbantartást, és a jövőálló kialakítást.

egyszeru karbantartas

Megfizethető és hatékony megoldások

hatekony it megoldas

Nálunk csak azért fizetsz, amit használsz, rejtett költségek nélkül.
Szükség esetén – ha több telephelyed van, vagy tervben van a bővítés – tovább növelheted hálózatod kapacitását. Ezzel az egyszerű adminisztrációs folyamattal és a legmodernebb hálózati technológiával soha nem volt még ilyen egyszerű maximalizálni az irodád működésének hatékonyságát.

Ha Te is szeretnél hatékony és egyszerűen kezelhető, felhőalapú IT-infrastruktúrát, vedd fel velünk a kapcsolatot!