Napjainkban csaknem 3,5 milliárd ember használ Földünkön okostelefont. Ez a szám rohamosan nő, a telefonok pedig mindennapjaink szerves részei, életünk felét rajta keresztül intézzük, legyen az számlabefizetés vagy ételrendelés. Rengeteg applikáció létezik, melyekkel kapcsolatban alapelvárás lett a gyorsaság és az egyszerű kezelhetőség. Tapasztalatok azt mutatják, hogy a fogyasztók pillanatok alatt váltanak más szolgáltatóra, ha azok rendszerei és applikációi túl lassúak, vagy bonyolult őket kezelni.

Felhőalapú eszközkezelés – hogyan is működik?

it infrastruktura ellenorzese telefonrol

A Systems Manager nem más, mint az IT rendszered „védőőre”. Folyamatosan figyeli a vállalkozásod hálózatához csatlakoztatott eszközöket, legyenek azok a munkatársaid eszközei, vagy az ún. vendég-wifivel csatlakozott eszközök. Valós idejű riportokat tud küldeni ezen eszközök állapotáról, biztonsági beállításairól. Bármikor meg tudod nézni a telefonodról, akár az irodától távol hogy ki, milyen eszközzel csatlakozott a rendszerre, és mennyi időt töltött a hálózatodon, amely ezáltal nagyobb láthatóságot, kontrollt és biztonságot nyújt a csatlakozott eszközök számára – és természetesen a vállalkozásod számára is.

Melyek a Systems Manager előnyei?

Ha Te is szeretnél naprakész lenni, és egy könnyen használható, gyors, ugyanakkor nagyon biztonságos felhőalapú IT-rendszert a vállalkozásodnak – megfizethető áron -, akkor keress bennünket egyedi ajánlatért!