Kétféle cég létezik: az egyik, amelyet már ért hacker támadás, a másik, amelyet csak ezután fog.

Robert Mueller, egykori FBI Igazgató

Sajnos elég nagy naivitás lenne azt hinni, hogy csak a multinacionális cégeket, vagy a nagyobb bankokat érik kibertámadások. A hackerek nem válogatnak: a kis és középvállalkozások ugyan úgy áldozatul eshetnek. Amikor a támadók célba vesznek egy intézményt a kibertérben, akkor az infrastruktúrát támadják meg, így a legfontosabb megelőzési szempont az lehet, hogy az adott cég rendelkezzen olyan védelmi eszközzel vagy funkcióval amely ezt a támadást észlelni tudja.

IT-biztonság mindenekfelett

Az IT rendszerek biztonsága kiemelt fontosságú. Habár mindenki biztonságos hálózatot szeretne, a legtöbb jelenleg elérhető megoldás nagyon komplex, drága és sajnos sokszor hatástalan. Az, ha csak egy antivírus szoftvert használunk, vagy adathordozókra mentjük a fontos dolgainkat, ma már nem elég a teljes védelemhez.

Az általunk is használt felhő alapú infrastruktúrák a jelenleg fellehető legbiztonságosabb megoldást kínálják erre a problémára.

meraki biztonsági megoldások
Biztonsági megoldásaink egyszerűek és gyorsak. Miután beállítottuk őket, a fontos adatok harmadik fél számára többé nem hozzáférhetőek – ezt garantáljuk.

5 perc

Tudtad hogy mindössze ennyi ideig tart egy hackernek feltörni a nem megfelelő védelemmel rendelkező eszközeidet és a hálózatod?
(NETSCOUT: Threat Intelligence Report 2018)

Nem sok idő, igaz?

Szerencsére ezzel tisztában vannak a fejlesztők is, akik épp ezért számos más hasznos funkcióval látták el termékeink védelmi rendszerét.

toprouter biztonsagi megoldasok

Ha Te is szeretnél cégednek egy biztonságos, ugyanakkor könnyen használható és büdzsébarát informatikai infrastruktúrát, keress fel bennünket!