A TopRouter bemutatja...

IT biztonság mindenekfelett

vajon a te céged is a hackerek álma?

98%

ilyen arányban csökkenti biztonsági megoldásunk a malware fertőzések mennyiségét

60

nem kevesebb, mint hatvan különböző domain kategória szűrése

Tűzfalak, alapszintű anti-vírusírtók alkalmazása, biztonsági mentések, készülékek és levelezések védelme, 12345 és hasonló szintű jelszavak alkalmazása mindenhova? Merevlemezre mentett céges információk? El kell mondanunk: valószínűleg a te vállalkozásod is a hackerek álma!

A csapból is az folyik, hogy mennyi kibertámadás és adathalászat éri a vállalkozásokat nap mint nap. Az adatbiztonság, adatvédelem azonban tényleg nagyon fontos téma, bármennyire is nem szeretünk vele foglalkozni. Sokszor valamilyen incidens (adatszivárgás, honlap feltörés stb.) hatására kezdünk el komolyabban foglalkozni a kibervédelem kérdésével, de akkor már bármilyen áron! A home office és a távmunka felerősítheti ezeket a problémákat, mivel az otthoni wifi hálózat sokszor nem nyújt megfelelő védelmet. De nem kell hazáig mennünk: az kis-és középvállalkozások, vagy a multinacionális cégek rendszerei is ugyanúgy érintettek lehetnek, ha nincs megfelelő védelemmel ellátva a hálózati infrastruktúra.

GONDOLD EL, MI LETT VOLNA HA...

Robert Muller egykori FBI igazgató szerint kétféle cég létezik: az egyik amelyet már ért hacker támadás, a másik amelyet csak ezután fog. Nemcsak nemzetközi viszonylatban, de az itthoni statisztikák is azt mutatják, hogy a magyar vállalkozások a biztonságukat túl-, az adathalászat veszélyeit alábecsülik. A BellResearch egyik hazai kutatása alapján pedig a magyar kkv-k 68%-a egyenes úgy véli hogy nincsenek kritikus, védendő adataik, és mindössze 20%-k tart a kibertámadásoktól, azaz rendkívül alacsony a fenyegetettség érzésük.

Viszont gondolj bele, mi lenne ha egyik reggel kapnál a bankodtól egy teljesen hivatalosnak látszó emailt, amiben a jelszavaid, adataid kérik. Gyanútlanul rákattintasz a linkre, (esetleg meg is adod az adatokat)  és már meg is történt a baj.

Ennél kifinomultabb módszer amikor a támadók a nem megfelelően védett eszközökre ún. malware vírusokat telepítenek – nyilván nem kérik előtte az engedélyed. Ezek olyan rossz indulatú szoftverek, amelyek zárolhatják az eszközöket, vagy titkosíthatják az azon lévő adatokat, amit csak bizonyos pénzösszeg kifizetése után kaphat vissza (elvileg) a tulajdonos. Viszont ilyen jóindulatú hackerrel szerintünk még senki nem találkozott.

Mindkét esetre láttunk már példát, és biztosan állíthatjuk: ez a teljes kiber rémálom.

A megfelelő kibervédelmi rendszer nélküli hálózat olyan, mint egy esernyő nélküli séta a háborgó zivatarban.

mit tartalmaz a szolgáltatásunk, avagy...

itt jön a felmentősereg!

Felhő alapú informatikai megoldások

Nem hagyjuk védtelenül a hálózatot

Biztosítjuk a felhasználói végpontok folyamatos védelmét a CISCO Systems felhő alapú termékeink - AMP4E és Umbrella-segítségével.

Gyorsabbak vagyunk mint a hackerek

Elhárítjuk a céges hálózaton keresztül, vagy közvetlenül az internethez kapcsolódó végpontokat célzó kiber támadásokat: gyorsan és rendkívül hatékonyan!

semmi nem marad észrevétlen

Részletes tájékoztatást küldünk a végpontokat célzó kiber támadásokról, és a további támadások megelőzésének lehetőségeiről.

tudjuk a dolgunkat

Szakértőink részt vesznek a további támadások megelőzését célzó intézkedések bevezetésében.

VPN? ugyan!

Velünk a végberendezés magas szintű védelméhez nem szükséges a céges hálózathoz VPN szolgáltatáson keresztül kapcsolódni.

mindig egy lépéssel előlrébb

Megoldásaink a felhasználók online tevékenységéből tanulva alakítják ki azokat a mintákat, amelyek a kiberbűnözők infrastruktúráinak automatikus feltárását teszik lehetővé.

Bónuszok

INGYENES CISCO MERAKI ACCESS POINT ESZKÖZ

Bármelyik csomagunk megvásárlása esetén elküldjük egyik, felhő alapú infrastruktúrát bemutató webinárunk linkjét, melynek megnézése és regisztrálás után kapni fogsz egy Cisco Meraki AP eszközt.

ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

"Mindent a hálózatokról" nevű facebook csoportunkban bármikor válaszolunk minden egyéb hálózati témában feltett kérdésre, ráadásul a legújabb CISCO termékekről és azok demó lehetőségeiről is beszámolunk.

10 INGYENES CISCO SZOFTVER

Csomagjaink mellé elküldjük a 10 legújabb Cisco szoftver trial verzióit 14, 30 vagy akár 60 napos kipróbálásra: Cisco DUO, Cisco Secure Email Cloud Mailbox, Cisco Umbrella, Cisco Secure Endpoint, Cisco Secure Cloud Analytics, Cisco Meraki, Meraki Systems Manager, Cisco DNA Spaces, Cisco Webex, Cisco Workload Optimizer

Nem sikerült meggyőznünk? További érveink a kibervédelem mellett:

Manapság egy vállalkozáson belül már nem kockás füzetben követjük nyomon a megrendeléseket vagy a cash flow-t, amiket aztán a polcra helyezve tárolhatunk. Az alapvető, stabil működés mind az informatikai rendszereinken keresztül történik: így tud az adott cég gyártani, levelezni, gyorsan kiszolgálni az ügyfeleit, egyáltalán: működni. Azonban ha ezeket a rendszereket támadás éri, akkor az anyagi, jogi károkon kívül teljesen működő képtelenné válhat az üzletmenet: nem tudunk sem megrendeléseket fogadni, sem gyártani, sem az adatainkhoz hozzáférni. Főleg nagy forgalmú webshopok esetén ez kiemelt problémát jelenthet, baj esetén pedig a kézzel kiállított számla nem feltétlenül oldja meg a helyzetet (vagy csak ideig-óráig). Viszont a kiber támadás nem minden esetben az unatkozó, kapucnis, otthon kuksoló hackerektől érkezhet (legtöbb esetben így képzeljük el őket). A vállalaton belüli rendszertelenség, vagy egy kollégánk egy gyanús linkre kattintása is okozhat bajt. A tapasztalatok pedig sajnos egyértelműen azt mutatják, hogy a cégek csak akkor kezdenek el foglalkozni az IT rendszereik védelmével, ha már érte őket támadás.

Velünk minden adott a teljes védelemhez!

Mi is a Top Router?

A Top Router-t azért hoztuk létre, hogy egyszerű, azonnal használható IT megoldásokat kínáljunk a magyar vállalkozásoknak a hálózat és wifi felturbózására, költséghatékonyan. Célunk az, hogy a digitális átállásnak a magyar cégek is tudják élvezni az előnyeit a saját szintjükön.

Segítünk, hogy ügyfeleink lépést tarthassanak a változásokkal, elsajátítva a legújabb informatikai trendeket. Ezzel nem csak a hatékony üzletmenetet biztosítjuk számukra: egy korszerű IT infrastruktúra használata megrendelőink saját ügyfeleinek bizalmát is növeli feléjük.

Mikor NEM való Neked a kiberbiztonsági csomagunk?

Őszinték leszünk, ezek a csomagok nem valók minden cégnek!

Válassz csomagjaink közül, és a bónuszok mellett most 12, 24, 36, 48 vagy 60 hónapig ugyan azon az áron biztosítjuk céged védelmét!

Alap Csomag 39.000 ft/hó

- Teljes körű kibervédelem maximum 25 felhasználó korlátlan mennyiségű eszközére az AMP4E és az Umbrella rendszereivel - A végberendezések folyamatos és automatikus védelme a biztonsági támadások ellen - Az Security Operations Center (SOC) csapat által 8×5-ös ügyeleti rendszerben végzett folyamatos monitoring és az ügyfél végponti eszközein - biztonsági események (malware, command and control callbacks, cryptomining) alapszintű elemzése, incidensek kialakulása, azok hatásainak értékelése- Ingyenes Cisco AP - Zárt Facebook csoport - 10 ingyenes Cisco szoftver

Prémium Csomag 78.000 ft/hó

- Teljes körű kibervédelem maximum 50 felhasználó korlátlan mennyiségű eszközére az AMP4E és az Umbrella rendszereivel - A végberendezések folyamatos és automatikus védelme a biztonsági támadások ellen - Az Security Operations Center (SOC) csapat által 8×5-ös ügyeleti rendszerben végzett folyamatos monitoring és az ügyfél végponti eszközein - biztonsági események (malware, command and control callbacks, cryptomining) alapszintű elemzése, incidensek kialakulása, azok hatásainak értékelése - Ingyenes Cisco AP - Zárt Facebook csoport - 10 ingyenes Cisco szoftver

VIP Csomag 155.000 ft/hó

- Teljes körű kibervédelem maximum 100 vagy annál több felhasználó korlátlan mennyiségű eszközére az AMP4E és az Umbrella rendszereivel - A végberendezések folyamatos és automatikus védelme a biztonsági támadások ellen - Az Security Operations Center (SOC) csapat által 8×5-ös ügyeleti rendszerben végzett folyamatos monitoring és az ügyfél végponti eszközein - biztonsági események (malware, command and control callbacks, cryptomining) alapszintű elemzése, incidensek kialakulása, azok hatásainak értékelése - Ingyenes Cisco AP - Zárt Facebook csoport - 10 ingyenes Cisco szoftver

kezdjük a közös munkát!

Készen állsz?

Maradtak még kérdéseid?

A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a csomagokkal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlünk, a sales@nsol.hu email címen bátran tedd meg!

Megoldásaink legnagyobb előnye a fenyegetésekre való azonnali reagálás (nem kerül sor aláírások letöltésére) és az összes olyan állomány zárolása, amely – annak ellenére, hogy nem mutat veszélyes aktivitást – a malware-kampány részét képezi. Az AMP4E a legkorszerűbb ún. „Threat Hunting” eljárást is alkalmazza, ami a kiber fenyegetések vagy folyamatban lévő támadások tüneteit/jeleit azonosítja a végberendezéseken nyomon követett nagy mennyiségű adatból.

Biztosan állíthatjuk hogy nem túlzás, sőt, manapság elengedhetetlen az ilyen fokú kibervédelem. A malware-ek gyorsan fejlődő világában egyre kifinomultabb és egyre nehezebben azonosítható fenyegetésekkel állunk szemben. E fenyegetések legfejlettebb 1%-a akár a Te hálózatodra is bekerülhet és detektálatlanul megbújhat. Az AMP4E technológia azonban még ezen 1% ellen is átfogó védelmet nyújt

Nem, semmilyen manuális frissítésre nincs szükség. A Trusted Introducer nemzetközi kiberbiztonsági szervezet regisztrált tagjaként a biztonsági incidensek kezelése és korrekciós intézkedések elvégzése is a mi feladatunk.

Igen, ez csomagjaink másik nagy előnye: akár az 1, akár az 5 éves havi előfizetést választod, az árak ugyan azok, és nem fognak változni közben sem! Az eltérést mindössze a végfelhasználók száma jelenti (25/50/100 fő).